Pennut syntyivät 26.3.2018

2 poikaa, 3 tyttöä:

Jillaroo's Mi Piace "Robin"
Jillaroo's Mi Manchi "Rei"
Jillaroo's Che Figata "Freya"
Jillaroo's Ti Amo "Kiira"
Jilaroo's Ciao Bella "Jade"

 • Jillaroo's Let's Dance

  VIN

  born 14.10.2014
  Hips: A/B
  Elbows: 0/0
  Back: clear
  Eyes: clear
  Genetically CEA, CL, TNS clear
  Shows: 3 X CAC, 1 x CACIB
  Hobbies: Agility, obedience

 • Say No More

  FRODO

  born 07.11.2015 Italy
  Hips: A/A
  Elbows: 0/0
  Shoulders: clear
  Eyes: clear (also Gonioscopy)
  Genetically CEA, CL, TNS clear
  Shows: 2 x CAC, 1 x CACIB

Sukutaulu

Say No More

FRODO

on komea poika  Italiasta, jonka juuret ovat vahvasti Australiassa. Vinin sulhoksi Frodo valkkautui kuitenkin luonteensa perusteella: Frodon tasapainoisuus rauhoittaa sopivasti Vinin vilkkautta.

Lopulta Frodo päätyi tänne Suomeenkin asti, joten minun on ollut ilo tutustua Frodoon paremmin. Frodo on ystävällinen ja avoin -niin ihmisiä kuin muita koiriakin kohtaan. Mahtuvat ongelmitta samaan huoneeseen oman uroksenikin kanssa!
Frodo on hyvin iloinen ja huumorintajuinen koira, eikä toisinaan tunnu ymmärävän olevansa isokokoinen: hyvin voi hypätä sohvalla syliin ja heittäytyä selälleen siihen rapsuteltavaksi -luotto ihmisiin on siis suuri. 

Frodo saapui Suomeen sillä suunnitelmissa on astuttaa Australiantuontini Nala, Glentarella Spirit of Oz, myös Frodolla. Juoksujen odotetaan alkavan ihan näillä hetkillä. Frodo on tavattavissa minun luonani Piikkiössä. 

Jillaroo's Let's Dance

VIN

On äärettömän hyväntuulinen ja hupsu koira. Viimeisen vuoden aikana vilkas luonne on hieman tasoittunut ja keskittymiskykyä ja itsevarmuutta on tullut roimasti lisää. 

Vinin avoin ja ystävällinen sekä erittäin miellyttämishaluinen ja ohjaajapehmeä luonne ovat tehneet opettamisesta helppoa. Vinille oma ihminen ja oma lauma ovat maailman tärkeimpiä asioita. Vin on impulsiivinen ja hetkessä elävä koira - sillä ei tunnu olevan ennakkoajatuksia mistään. Se on jatkuvasti "kuulolla", mikä tekee sen kanssa liikkumisesta ja reissaamisesta todella vaivatonta. Vin pitää kaikista ihmisistä, etenkin lapsista ja suhtautuu avoimesti muihin koiriin.

Vin on parhaimmillaan niissä lajeissa, joissa tehdään tiivistä yhteistyötä ohjaajan kanssa.

Vin harrastaa tällä hetkellä agilityä ja tokoa, alkeita on tehty myös PK-puolella jäljellä ja haussa sekä hieman noseworkia. Päälaji on kuitenkin agility, jossa odotettavissa ensimmäiset kisastartit kunhan äitiydestä toivutaan. Vin palkkautuu hyvin lelulla.

Katsekontaktia ei ole Vinille varsinaisesti tarvinnut opettaa, se on sille hyvin ominaista ja kuuluu luontevasti yhteistyöhön.